Alla har Fotbollskläder barn billigt sett sin mognad som spelare

av | 30 september, 2018

När jag läste vilken före detta USA-försvarare Alexi Lalas sa den andra dagen hade jag mycket blandade känslor. Han sa att hans lands bästa chans att lyckas mot England nästa lördag vid VM kommer att komma om de försöker ”slå upp” Wayne Rooney.

Tråkigt Anledningen till att jag hade blandade Billiga Barcelona tröjor känslor var att min första reaktion var att tänka på ett sorgligt, negativt och obehagligt sätt att närma sig ett spel. Min andra reaktion var att inse att jag skulle uppmuntra mina spelare att göra exakt det om jag ledde ett lag som spelade mot den lysande men temperamentella Rooney.

Vi minns alla sista kvartfinalen i världscupen när den blinkande Cristiano Ronaldo hjälpte till att få Rooney avstängd och England hamnade förlora till Portugal. Vi har alla sett Rooney förlora bollen och sedan jaga efter att hans tackler maniacally försöker hämta bollen medan vi alla stänger våra ögon och hoppas på det bästa.

Englands nya vice kapten Frank Lampard har nu talat offentligt för att ge sin reaktion på Lalas förslag.

”Jag vet inte om att likvida Wayne Rooney. Alla har Fotbollskläder barn billigt sett sin mognad som spelare och person genom åren. Jag tror inte att det finns något problem om att försöka slå honom upp. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *