Bicentenario kan gå andra i bordet efter Billiga Fotbollströjor Barn sju matcher men

av | 28 september, 2018

VM-vinnare Argentina välkomnar sydamerikanska rivaler Colombia till Estadio San Juan del Bicentenario i kvällens VM-kvalifierare.

Värdarna är favoriter att komma ut på toppen men deras form har Billiga Hazard tröja Barn varit inkonsekvent i kampanjen vilket kan betyda en tight affair i kväll.

Argentina befinner sig sjätte i VM-svenskt kvalificerad grupp med nio poäng från sex matcher. De har dock drabbat bara ett nederlag och erkände mindre än ett mål ett spel så att de fortfarande är en formidabel outfit till ansikte.

Argentina har inte lyckats få många mål ur sin sida och har hållits flera gånger än något annat lag i gruppen. Colombia är bara en poäng bättre än sina motståndare, och har poängat och erkänt en nästan identisk mängd som Argentina.

Vinnaren i Estadio San Juan del Bicentenario kan gå andra i bordet efter Billiga Fotbollströjor Barn sju matcher men nederlag kommer att se deras chanser till en kvalificeringsplats ännu smalare. De fyra bästa gör VM 2018, medan femte platsutrustningen kommer att gå vidare till slutspelet.

Argentina, med hemfördel, stöds av Bet 365 med odds på 9/20 för att vinna mot Colombia idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *