Vinsten fick hjälp av tre brasilianare i form av fotbollskläder barn

av | 2 augusti, 2019

Bayern München fortsatte sin 100% -rekord i Bundesliga 2012-13 med en mäktig 5-0-seger över den hjälplösa Fortuna Düsseldorf.

Vinsten fick hjälp av tre brasilianare i form av fotbollskläder barn mittfältaren Luiz Gustavo och försvararna Rafinha och Dante, med Gustavo och Rafinha bland målskyttarna.

Den kroatiska anfallaren Mario Mandzukic gav Champions League-finalisterna ledningen efter halvtimmesmärket, innan Luiz Gustavo fördubblade ledningen strax före halvtid.

Tyskland framåt Thomas Muller lade till ett stöd efter pausen för att sträcka ledningen, innan den tidigare Schalke-backen Rafinha tillkom en femtedel i de döende minuterna för att slutföra rutan.

Bavarianerna ligger nu fem poäng klart för den högflygande Eintracht liverpool tröja Frankfurt på andraplatsen, med sin åtta match-vinnande rad för att sätta en ny rekordstart på en Bundesliga-säsong.

Med alla tre brasilianare i defensiva områden kan trioen vara mycket stolt över sina ansträngningar för att begränsa motståndare till bara två mål i klubbens ligaprogram hittills denna säsong.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *