psg tröja mbappe Stephan Lichtsteiner och Bryan Ruiz leder

av | 18 augusti, 2023

psg tröja mbappe Stephan Lichtsteiner och Bryan Ruiz leder sina respektive lag ut ur tunneln och in på planen för att observera nationalsångerna med avspark inom kort.

Oscar Ramirez gör tre förändringar i Costa Ricas avskedsmatch i VM 2018 men behåller sin 3-4-2-1 form. Oscar Duarte ersätts i försvaret av Kendall Waston, medan Daniel Colindres och Joel Campbell går in i startelvan på forwardspositioner och släpper Johan Venegas och Marco Urena på bänken.

Vladimir Petkovic går in i dagens match och gör två byten från den sida som stal segern i sista stund mot Serbien – med båda förändringarna i attacken. Breel Embolo tar Steven Zubers plats som stödanfallare till vänster, medan Mario Gavranovic ersätter Haris Seferovic som anfallare. Trots byten är den taktiska formationen den vanliga 4-2-3-1.

Schweiz har gått under i båda matcherna hittills i världscupen, och kommer att behöva få en bra start mot en Costa Rica-lag som är ivrig att böja sig ur turneringen på en positiv ton. Schweizarna fick positiva nyheter tidigare i veckan då Xherdan Shaqiri och Granit Xhaka slapp FIFA-avstängningar och kommer fotbollströja med eget namn barn att vara tillgängliga att spela idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *