Matchtröjor Fotboll Barn Cristiano Ronaldo är fortfarande mycket älskad

av | 18 maj, 2021

Matchtröjor Fotboll Barn Cristiano Ronaldo är fortfarande mycket älskad i Manchester United. Den portugisiska speditören undertecknades sommaren 2003 från Sporting Lissabon i en affär på 12,24 miljoner pund. Han skulle bli en av de, om inte de bästa signeringarna i Man Uniteds historia.

Ronaldo tillbringade sex framgångsrika år i klubben, där han gjorde 118 gånger i 292 matcher. Han hjälpte sin sida till nio stora troféer, inklusive tre Premier League-triumfer och en Champions League-titel. Han lämnade så småningom 2009 till Real Madrid för 80 £. miljoner, i vad som då var en världsrekordöverföringsavgift, men Man United-fansen reflekterar fortfarande över sin tid på klubben med kärlek. Ronaldo debuterade faktiskt för 15 år sedan idag och kom från bänken i 61: e minuten mot Bolton Wanderers. hur gick han i det spelet? I själva verket ganska bra. Ronaldo, 18 år gammal då, introducerades med knappt en halvtimme kvar med att Man United hade ett mål i ledningen. I slutet av matchen hade Sir Alex Fergusons sida gjort tre mer – så småningom fullbordade en 4-0-triumf. Hans silkiga färdigheter var uppenbara från början, och hans knep skulle ge hans sida ett straff. Det var verkligen en imponerande debut. Se hans individuella höjdpunkter på sin debut nedan: Boltons försvar den dagen har förmodligen fortfarande mardrömmar efter att ha varit tvungna att komma upp mot Ronaldo. Det visar sig att hela världen kunde se hans talang från hans 30 minuters cameo mot Bolton ensam. BBC: s officiella matchrapport om spelet var mycket kompletterande. ”Debutanten Cristiano Ronaldo meddelade sin ankomst till Premiership med en glänsande prestation under andra halvåret och fungerade som katalysator för Uniteds tre-målsresa efter pausen”, skrev de. ”United flyttade upp en växel efter Ronaldos ankomst på timmen. ”

Ferguson gick också med med berömarna. ”Det var en underbar debut, nästan otroligt,” sa han, enligt ESPN. ”Jag tyckte att takten var för långsam under första halvlek och jag visste att Cristiano skulle lägga till penetration. Och en viss George Best, en av de största spelarna i Uniteds historia, var också imponerad.” Det var utan tvekan den mest spännande debutföreställningen jag ” Jag har någonsin sett, ”sa bäst.” Det har varit spelare som har vissa likheter [för mig], men den här pojken har mer än någon annan, särskilt eftersom han verkligen är tvåfotad. ”Han kan spela på vardera vingen, slå spelare med lätthet och sätta in farliga korsningar med sin vänstra eller högra pinne. När såg du det senast? ”Det är uppenbart att Ronaldo hade potential att bli en av de bästa spelarna juventus tröja barn genom tiderna redan från sin debut för United.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *