Köpa Billiga Fotbollströjor Argentina och Brasilien delade förstörerna

av | 19 april, 2019

Köpa Billiga Fotbollströjor Argentina och Brasilien delade förstörerna i en 1-1 drog i Buenos Aires på fredag ​​kväll. Detta resultat gör inget lag något gynnar i deras strävan efter VM-kvalare.

Matchen hade redan skjutits upp i 24 timmar efter kraftig regnfall på torsdagskvällen och efter att Lucas Lima avbröt Ezekiel Lavezzis öppnare lämnade Argentina fortfarande sin första vinst av kampanjen.

Brasilien spelade för draw eftersom spelet kom för att stänga efter att ha haft David Luiz skickad för ett andra gult kort med två minuter kvar.

Trots att tre av deras ledande män i attack misslyckades började Argentina matchen med impetus då både Gonzalo Higuian och Angel Di Maria båda gick nära.

Brasilien förbättrades långsamt men saknades i kreativitet och straffades i den 33: e minuten som Di Maria, återigen instrumental utplockade Higuain som korsade för Lavezzi att konvertera.

Barcelona tröja Barn billigt Trots att han inkluderade den återvändande Neymar lyckades Brasilien knappt ett skott i ilska i första halvlek med en David Luiz-header strax innan pausen gjorde sitt bästa.

Argentina kunde ha försökt sätta matchen över Brasilien strax efter halvtid, men Ever Banegas skott slog in stolpen.

Men det här sprang Brasilien till liv och fem minuter efter att Neymar skickat en curling insats precis bredvid, Lucas Lima hade svepte hem en rebound efter Douglas Costa såg hans huvud träffade tvärstången.

Besökarna hade nu börjat hävda sig och in i form Willian gick nära med en solansträngning, där han skakade av två försvarare men såg hans ansträngning avböjd.

Matchen såg ut att ebba bort men för en blixt med två minuter att gå när Luiz såg röd efter en tackling på Lucas Biglia.

Ändå kunde Tata Martinos män inte hitta en vinnare eftersom Brasilien bytte till ett defensivt tillvägagångssätt som var tillräckligt för att hävda en poäng.

Det var apoint som inte förbättrar parparpositionerna i CONMEBOL-bordet, men inget lag skulle ha tappat det här spelet till deras arv-rival.