fotbollsset barn New York Red Bulls tog ett stort steg mot att hålla

av | 8 juni, 2023

fotbollsset barn New York Red Bulls tog ett stort steg mot att hålla ihop det bästa försvaret i Major League Soccer genom att säkra tjänsterna från en av sina bästa försvarare på ett nytt långsiktigt avtal.

Red Bulls har skrivit på Tim Parker till ett nytt treårigt avtal, bekräftade flera källor till Goal.

Parker var på gränsen till kontraktslös och kunde ha testat den internationella transfermarknaden, men Red Bulls slutförde en affär som kommer att göra Parker till en av de högst betalda försvararna i MLS och den högst betalda försvararen på Red Bulls .

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Den 25-årige mittbacken hade en breakout-säsong 2018 efter att ha bytts av Vancouver Whitecaps till Red Bulls innan säsongen 2018. Parkers ankomst hjälpte till att förvandla Red Bulls försvar till den bästa enheten i MLS. Red Bulls tillät 33 mål i ligan, med Parker som hjälpte dem att nå semifinalerna i Concacaf Champions League samt säkrade lagets tredje Supporters’Shield på sex säsonger, och sammanställde ett ligarekord med 71 poäng.

Parker samarbetade med Aaron Long i det som framstod som det bästa mittbackspartnerskapet i MLS, där båda spelarna fick inkallningar till det amerikanska landslaget. Parker spelade i USMNT:s 1-1 oavgjort mot Frankrike.

Parker anslöt sig till Red Bulls i mars i en handel från Vancouver efter att samtalen mellan Parker och Whitecaps om ett nytt kontrakt föll igenom. Vancouver delade ut Parker till Red Bulls för mittfältaren Felipe Martins, $500 000 i allokeringspengar och en internationell rosterplats.

Genom att skriva på Parker till ett nytt avtal har Red Bulls nu tre av sina fyra startförsvarare skrivit på nya avtal efter att ha skrivit på Kemar Lawrence och Aaron Long till nya kontrakt 2018. Panamas försvarare Michael Murillo har uttryckt sin önskan att flytta till Europa, och går in i 2019 med ett år kvar av sitt kontrakt. Murillo spelade för Panama i VM 2018 och har dragit intresse för transfer från Europa som en av de bästa högerbackarna i MLS.

Red Bulls står redan inför utsikten att behöva ersätta Tyler Adams, som är på väg till Bundesliga-sidan RB Leipzig på en överföring på 3 miljoner dollar, men nu med Parker undertecknat ett nytt avtal, borde Red Bulls gå in i 2019 med ett dominerande försvar. liverpool tröja som borde behålla lagets strid om en titel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *