Fotbollskläder barn billigt Axel Tuanzebe tror att det finns två stora

av | 24 december, 2020

Fotbollskläder barn billigt Axel Tuanzebe tror att det finns två stora skäl till varför han nu är i en bättre position för att spela för Manchester Uniteds första lag.

Jose Mourinho inkluderade försvararen på försäsongsturnén i USA, men Tuanzebe har ännu inte gjort ett äldre utseende den här säsongen.

19-åringen har hanterat ett ryggproblem så det var otillgängligt för League Cup-matchen mot Burton, men gjorde laget för Champions League-resan för att möta CSKA Moskva i Ryssland.

Och med att Tuanzebe nu passar igen före en överbelastad fixturskalender hoppas han att förbättring av beslutsfattande och fotbollsmognad kommer att hjälpa till att övertyga chefen att han är redo för fler minuter i första laget.

Tuanzebe sa till MUTV: ”Jag skulle säga att jag har mognat och min fotbollsstil har mognat. Jag tror att jag fattar bättre beslut nu, du lär dig om att prioritera laget mer än att spela för dig själv.

”Det är en enorm del av att komma in i laget eftersom juventus tröja med namn allt du gör handlar om att försöka gynna laget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *