fotbollsdräkter barn Cristiano Ronaldos Champions League-debut för Juventus gick inte som planerat

av | 27 april, 2021

fotbollsdräkter barn Cristiano Ronaldos Champions League-debut för Juventus gick inte som planerat. Italienarna deltog i tävlingen som en av favoriterna med 33-åringen förväntade sig sparka dem till ära. De öppnade sin kampanj mot Valencia, men medan de skulle sluta spelet med en seger slutade Ronaldos natt i förtvivlan.

Den portugisiska anfallaren var inblandad i ett bråk med Jeison Murillo. Ronaldo lade en hand på motståndarens huvud efter att de två kolliderade i rutan; en handling som domaren ansåg som våldsamt uppförande. Ronaldo var uppenbarligen rasande och lämnade planen i gråt och, för att vara ärlig, hade han förmodligen anledning att vara upprörd. Om du inte har sett händelsen, se den nedan: Händelsen har visat sig mycket kontroversiellt med många stora namn som väger in på debatten. En rapport från Marca har beskrivit hur Juventus-spelare har reagerat på händelsen – och de skriver att några av hans lagkamrater har en mycket intressant teori för varför han fick rött. -off i Juventus debut Champions League-match den här säsongen har väckt misstankar för Juventus-spelarna, som ännu inte har förstått domarens beslut, ”skriver Marca.” Några av hans lagkamrater tror att det är hämnd från UEFA för hans frånvaro vid galan. i Monaco. ”

Det är verkligen väldigt intressant. Det har dokumenterats att Ronaldo inte deltog i UEFA: s årets spelare förra månaden efter att ha vetat att han inte hade vunnit topppriset. Hans lagkamrater tror att det röda kortet faktiskt var återbetalning från UEFA för hans utebliven show i Monaco. Alex Sandro har sagt att Ronaldo är ”eldad” efter händelsen.

”Cristiano ser riktigt avfyrat”, berättade Sandro enligt Sky messi tröja barn Sport Italia, enligt Evening Standard. ”Han är en mycket erfaren spelare och han vet att det som hände i Spanien är förflutet nu. Han ser redan fram emot.” Cristiano har tagit med sig massor av kvaliteter till laget. Jag lär känna honom, lär mig vilken typ av körningar han gör och hur han gillar att ta emot bollen. ”Jag tror att jag med tiden kommer att kunna ge honom några få assist.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *