De finansiella kraven Billiga Fotbollströjor som krävs för att göra en affär

av | 3 juni, 2019

Korintierna är redo att göra ett drag för att underteckna Tottenham Hotspur mittfältare Paulinho.

Timão direktör för fotboll, Edu, har öppnat dörren till ett bud på 26-åringen, som de sålde till Tottenham för en anmäld avgift på 19,73 miljoner euro i juli 2013.

De finansiella kraven Billiga Fotbollströjor som krävs för att göra en affär skulle kanske göra det svårt för korintierna, men Edu är övertygade om att de kan uppfylla Tottenhams krav.

”Paulinho är fortfarande en väldigt populär spelare här,” sa han, som rapporterades av webbplatsen Mail Online.

”Det finns alltid hinder men jag känner inte att finanserna kommer att visa sig vara ett problem.”

Ett potentiellt hinder i Corinthians försök att omteckna Paulinho kan vara intresse från Italien.

Internazionale, Milan och Juventus är alla trodde att de är angelägna om att följa med honom i sommaröverföringsfönstret, medan den senare berättar om cirka 21 miljoner euro i januari.

Tottenham avvisade det erbjudandet, men Paulinho är uppenbarligen inställd att flyttas efter en svår två säsonger i London.

Brasiliens internationella – 32-tjuvsklart – lyckades med åtta mål i 37 framträdanden förra året, men den här säsongen har nettat bara två gånger i 29 matcher och har startat bara tre gånger i Premier League.

Paulinhos mest framgångsrika Billiga Lewandowski tröja Barn stavning i sin karriär hittills kom med korintierna. Efter att ha tecknats i maj 2010 fortsatte han 25 mål i 112 matcher och var en del av en sida som vann fyra stora heder, inklusive Copa Libertadores de América och FIFA Club World Cup, under 2012.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *