Analysis and real madrid tröja billigt Recruitment

av | 11 februari, 2019

Spanska sidan Valencia har officiellt anställt Juventus scouting manager Pablo Longoria på ett fyraårigt kontrakt.

Rapporterna hade cirkulerats i några veckor, men hans drag var bekräftat via ett klubbdeklaration.

”Valencia CF har kommit överens med Juventus” Scouting Manager ”, Pablo Longoria, som går med i klubben på ett fyraårigt kontrakt som chef för Scouting, Analysis and real madrid tröja billigt Recruitment, en ny position för att stärka klubbens befintliga struktur.

”Flyttet passar in i vårt mål, som redan fastställts av generaldirektör Mateu Alemany, att arbeta med en stark personal i backroom och följa nationella och internationella överföringsmarknader djupt, med särskild uppmärksamhet åt ung talang, framförallt lokalt.

”I detta avseende förstärker VCF sin sportstruktur med de dubbla prioriteringarna för att optimera ankomsten av de bästa unga spelarna till akademin och sedan till första laget, samt att billiga fotbollströjor på nätet identifiera och underteckna den bästa talangen på marknaden, i en konkurrensutsatt miljö .

”Pablo Longoria var” scouting manager ”i Juventus och samordnade alla sina scouter på under 20-nivå sedan 2015. Innan dess var han chef för scouting på Sassuolo, en internationell speider på Atalanta och en scout på Recreativo Huelva. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *