Vilken position är den mest lämpliga för Pogba?

av | 11 januari, 2018

Några fans och media har lovordat och kritiserat Pogba prestation sedan flytten till Old Trafford Stadium med ett rekord 89 miljoner pund. Den allmänna uppfattningen om vissa är att Pogba är en ganska väl avrundad spelare, men han är inte överst på alla sätt. Fotbollströjor barn det bästa sättet att bevisa styrka med noggrannhet. I Mourinhos händer spelade Pogba ett dubbel mittfält, tre mittfält vänster, dras till vänster fungerade också som ett nummer 10: e. Men oavsett var han var, var han inte alltid stabil.

Den här säsongen är Pogbas andra säsong i Manchester United, och han har spelat en stor roll som en drag-och-släpp spelmaker. Denna position inspirerar inte den bästa Pogba, och kommentatorer har uteslutande att en sådan roll inte fullt ut visar nivån på Pogba-spelare. Oavsett partnern är Carrick, Fellaini, Herrera eller Matic, självklart i dual-midfield-systemet, måste Pogba också bära en liten defensiv uppgift. För närvarande saknar Manchester United en mittfältare med enastående passeringsförmåga som Pogba, och förutom Pogba kan få personer ta bollen och passera mittfältet. Så innan spelaren kan ersätta Pogba måste Pogba fortsätta att motstå trycket. ”Ingen i England ligger nära Pogba, men han är ofta uppmanad att dyka upp på en plats där han känner sig obekväma, säger Paul Scholes, den tidigare Manchester United, nyligen i BT QSL. Billiga Pogba tröja barn ger spelaren den största uppmuntran.

Pogba erkänner också att han föredrar att vara lite före mittfältet. Vad gäller de tre mittfältarnas vänstra läge, sa Pogba att han skulle offra sig för sina lagkamrater. ”Jag vill prata om mittfältets vänstra sida,” sa Pogba i en intervju med media. Om jag spelar tre mittfältare kan jag faktiskt spela på höger sida, men jag spelar mer bekvämt till vänster. Jag kan göra det i slutet av mittfältet, men det får mig att känna mig mer bekväm att vara i samma position. ”Pogba att säga en sådan sak är inte förvånande. Trots allt var Pogbas prestation övertygande i det tidigare Manchester United 2-0-nederlaget mot Everton. På grund av skada problemet, Mourinho var tvungen att ändra sin vanliga 4-2-3-1 formation till 4-3-3. Det är också på grund av denna oavsiktliga förändring, kunde Pogba skicka ut säsongen hittills den mest dominerande prestationen. Billiga fotbollströjor barn med tryck, det bästa sättet att sprida andras fotboll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *