Vicente del Bosque män fallit PSG tröja Barn billigt vid första hinderet och

av | 17 september, 2018

Framför deras spel med mästarna i tiki-taka, har Australiens Ben Halloran en liknande stil anställd av tränaren Ange Postecoglou.

Spanien hade tagit fotbollsverdenen med storm de senaste sex åren med sitt varumärke fotboll och vann tre stora internationella turneringar i följd, inklusive den senaste FIFA-världscupen för fyra år sedan.

Den här gången har dock Vicente del Bosque män fallit PSG tröja Barn billigt vid första hinderet och, som Australien, har de förlorat båda sina grupp B-armaturer för att boka en tidig resa hem efter sitt möte i Curitiba på måndag.

Trots att de har drabbat två nederlag, har Australien imponerat med sina högintensiva skärmar, vilket driver både Chile och Nederländerna hela vägen i respektive 3-1 och 3-2 reverser.

Den 22-årige Halloran kom av bänken i båda matcherna, och Fortuna Düsseldorf-vingen har omfamnat filosofin som främjades av Postecoglou.

”Han lägger tron ​​på unga spelare och han gillar att spela fotboll som är viktigt i denna tid och ålder”, sa Halloran till Socceroos officiella hemsida.

”För att vara framgångsrik på lång sikt måste du spela Billiga Fotbollströjor från baksidan eftersom parkering bussen och sparkar den länge inte fungerar längre.

”Det faktum att han har sin filosofi och håller fast vid det, det är kul att se.

”Dessa lag förmodar förmodligen att vi bara parkerar bussen men från vad jag kan se vill vi spela tiki-taka typ av fotboll.

”Vi vill spela ut från baksidan och kanske det kan överraska dessa killar och vi kan försöka matcha det med dem i eget spel.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *