Tuscanerna försöker långsamt att komma tillbaka till viss känsla manchester united tröja med eget namn av normalitet

av | 14 februari, 2019

Stefano Pioli är ”hedrad att coacha den här gruppen” och prisade kaptenen Milan Badelj, som Fiorentina försöker komma tillbaka till normalitet mot Torino.

Det startar söndag kl 14.00 GMT, klicka här för en matchförhandsvisning.

Tuscanerna försöker långsamt att komma tillbaka till viss känsla manchester united tröja med eget namn av normalitet efter plötslig död av kaptenen Davide Astori och förra veckans berömda hyllning på Stadio Franchi när de slog Benevento 1-0.

”Förra söndagen var en ovanlig match, men imorgon spelar vi fotboll,” sa coachen på sin presskonferens.

”Killar gör verkligen extraordinära saker. De tränar så bra och vi vill spela vårt spel från början till slut mot en stark Torino-sida.

”Jag hade aldrig tvivel, men jag är övertygad än någonsin att barcelona tröja med eget namn dessa spelare håller på att hitta en styrka inom sig själv som jag inte trodde att de hade. Jag är verkligen hedrad att coaching denna grupp.

”Det kommer att bli en stark känslomässig våg varje gång vi går ett steg till fältet ännu. Davide var verkligen en central siffra för oss. Jag är glad att Torino fans har sagt att de kommer att hyra Davide. Varje gång vi kommer ut för en match kommer vi att ge alla alla för att hedra hans minne. ”

Kaptenens armband har tagits över av Milan Badelj, även om hans kontrakt upphör att gälla i juni.

”Det är ingen slump att han och Davide var så nära. Han reagerade på denna situation med karaktär och stolthet, med sin väns armband. Davide skulle gärna veta att Badelj bär den på armen.

”Jag har inte talat med honom om framtiden, eftersom det inte är rätt att göra det nu, men att han vet att han är knuten till fansen och klubben, tror jag att han ger idén om att stanna kvar i Florens en seriös tanke.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *