Trelleborgs FF – BK Häcken 0-3

av | 7 maj, 2018

Första halvlek präglas av ett effektivt BK Häcken och ett svagt, ängsligt, tamt och långsamt TFF. Första halvlek slutar 0-2 till gästerna efter en tveksamt dömd straff och en snabb omställning efter trelleborgsslarv. Synd att BK Häcken ska få hjälp av domaren vid ställningen 0-0. Båda målen gjordes av Paulinho. BK Häcken var närmare 0-3 än TFF var ett skott på mål i första halvlek.

TFF hade stora problem att få till ett ordnat anfallsspel och tappade boll flera gånger i olämpliga lägen, Häckens höga press var helt enkelt för svår för hemmalaget att hantera. De långa bollarna förlorade anfallarna om och om igen. Häcken å sin sida var disciplinerade och effektiva. Det syntes tydligt vilket lag som förra säsongen blev fyra i allsvenskan respektive trea i superettan sverige vm tröja 2018.

Halvtidsintervjun med PW visar en tränare som inte alls är nöjd med spelarnas inställning och mod. Väl ute i andra halvlek tar det ca 2 minuter innan Häcken får sin första chans att göra 0-3, en av många chanser för gästerna i andra halvlek. Marko Johansson, TFFs bästa spelare för dagen, räddar TFF gång på gång. TFF är något bättre än i första halvlek men allt som allt står man för en mycket svag insats.

TFF bjuds in i matchen via en straff i 85:e minuten men Hümmet skjuter en tam straff mitt på målvakten. Istället kan Paulinho fullborda sitt hattrick i slutet av matchen på en kontring med ett välplacerat skott från distans.

Det enda glädjeämnet är att endast 1 400 åskådare tagit sig till arenan för att se dagens match…

Välkommen att följa vår blogg för att få mer nyheter om billiga fotbollströjor.