Thiago Silva har avfärdat frågor Billiga matchtröjor fotboll

av | 15 juli, 2019

Brasilien kapten Thiago Silva har avfärdat frågor Billiga matchtröjor fotboll om en tidigare länk till Barcelona, ​​och tillade ”mitt kontrakt är med Paris Saint-Germain”.

Thiago, 27, frågades om hans beslut att gå med på PSG skulle påverka Barcelona, ​​med tanke på den katalanska klubbens långvariga beundran av sina talanger. Hans svar var dock enkelt.

”Jag tänker bara på OS. Mitt kontrakt är med Paris Saint-Germain och jag hoppas ha framgång där, som jag gjorde med Milan”, berättade försvararen en presskonferens i Manchester.

”Barcelona är ett bra lag och de har bott utan Thiago Silva tills nu, eftersom jag har bott utan Barcelona. Det spelar ingen roll.”

Frågade om hans känslor gentemot hans nya klubb hittills PSG tröja Barn billigt avslöjade den tidigare Fluminense försvararen att han ännu inte träffade någon från klubben sedan han undertecknade i Brasilien förra månaden.

Han tillade: ”Jag har inte varit där än, jag skrev bara kontraktet på ett hotell i Rio de Janeiro. Jag hade ingen kontakt med någon i klubben. Jag känner Leonardo och Ancelotti.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *