spelare till alla billiga fotbollströjor på nätet andra och han har alltid

av | 4 januari, 2019

Zinedine Zidane upprätthåller Juventus ”satte oss under press, men Real Madrid var mer klinisk och Cristiano Ronaldo är annorlunda.”

Detta var om något en ännu starkare visning än förra årets 4-1 Champions League Final seger, som Merengues erövrade Allianz Juventus Stadium 3-0.

”Det är inte lätt att sätta tre mål förbi Juve på sitt real madrid tröja billigt eget område. Vi gjorde en bra prestation, men Juve gjorde det också bra, satte oss under press och hade chansen att göra mål, men vi var mer kliniska ”, berättade Zidane för Mediaset Premium.

”Juventus är ju inte nöjd med resultatet ikväll, men jag kommer alltid att ha Juve i mitt hjärta.”

CR7 var avgörande med en klämma, inklusive en kickspark och blev den första mannen som gjorde mål i 10 på varandra följande Champions League-matcher.

”Cristiano Ronaldo är annorlunda. Han är en annan spelare till alla billiga fotbollströjor på nätet andra och han har alltid den här önskan att göra något extra i Champions League, han vilar aldrig på sina laureller.

”Hans huvudspark var anmärkningsvärt, men han missade två mycket enklare chanser. Det är fotboll! ”

Zidane blev frågan om vilket mål som var bättre, Ronaldo’s overhead kick ikväll eller Zizous bedövare i Champions League-finalen 2002 mot Bayer Leverkusen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *