Solen plaskade en berättelse på deras fotbollskläder barn billigt

av | 21 maj, 2020

Manchester City-fansen har kommit bakom Raheem Sterling efter att spelaren sprängdes på framsidan av en nationell tidning idag.

Solen plaskade en berättelse på deras fotbollskläder barn billigt första sida som visar Sterling som visar vänner runt ett lyxhus och påpekade att videon har dykt upp bara några dagar efter Englands pinsamma utträde från Euro 2016 på Island.
MEN Sport har sedan uteslutande avslöjat att Sterling hade köpt huset för sin mamma och han sägs vara ”rasande och frustrerad” vid berättelsen.

Sterling hörs prata om en Ferrari och Range Rover parkerade utanför, innan videon visar honom prata om ett biografrum och ett plyschbadrum.

Förstas rubrik säger ”Obscene Raheem” ​​och underrubriken lyder: ”England-misslyckandet stiger av planet och förolämpar fans genom att visa upp blinging house.”

Sterling har utsetts för Englands misslyckande i Frankrike, mbappe tröja psg barn och förra veckan uppmanade MEN Sport City-fans att rally bakom den 21-åriga spelaren.

Det har de verkligen gjort med en serie tweets som kritiserar Suns nyhetsvärden och attackerar det faktum att Strerling har blivit syndabocken till en trupp som gjorde dåligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *