ronaldo tröja barn Rivaldo säger att Neymar skulle behöva göra

av | 24 oktober, 2023

ronaldo tröja barn Rivaldo säger att Neymar skulle behöva göra en officiell ursäkt till Barcelona-fansen om han fullbordar en sensationell återkomst till Camp Nou från Paris Saint-Germain i sommar.

Neymar lämnade Barca under ett moln 2017 efter att PSG betalat hans 220 miljoner euro (200 miljoner/$262 miljoner) frisättningsklausul, men efter två besvärliga år verkar den franska klubbens hierarki vara redo att skicka tillbaka honom till Catalunya.

Rivaldo, som spelade för Barca mellan 1997 och 2002, säger att han vill se Neymar tillbaka i Catalunya och tror att han kan hjälpa klubben att vinna Champions League igen, men inser att 27-åringen skulle behöva bygga om några broar innan han kan komma tillbaka till verksamheten.

Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
”Det är ett svårt beslut”, säger Rivaldo till Goalat Camp Nou, med tillstånd av Betfair. ”Det är svårt på grund av hur Neymar lämnade. Jag tror att många av fansen är arga över allt som hänt, men fotboll är som det är, fotboll är bra och Neymar är en fantastisk spelare som har personlighet.

”Så om han kommer hit kommer det naturligtvis att finnas fotbollskläder set barn tillfällen då han kritiseras av vissa fans, men i matcherna, träningarna kommer Neymar fortfarande att vara samma Neymar, och det kan vara något speciellt för Barcelona.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *