ronaldo tröja barn Mikel Arteta står inför några stora urvalsproblem

av | 28 maj, 2024

ronaldo tröja barn Mikel Arteta står inför några stora urvalsproblem efter slutet av sommarens transferfönster, med två seniorspelare som kommer att avvecklas från Arsenals 25-manna Premier League-trupp.

Premier Leagues regler säger att klubbarna har fram till den 20 oktober på sig att skicka in sin 25-manna laglista – som måste innehålla högst 17, och minst åtta, icke-hemodlade spelare.

Men Arsenals tillägg av Thomas Partey från Atletico Madrid i måndags och, ännu viktigare, misslyckandet med att hitta spelare för spelare som klubben hade velat gå vidare, betyder att Arteta för närvarande har 19 icke-hemodlade spelare i sitt lag.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ”den nya Sancho” i Dortmund?
Övergångsfönstret är fortfarande öppet för Premier League-klubbar
att göra affärer med klubbar i Football League fram till den 16 oktober, arsenal tröja men det är högst osannolikt att någon av de seniora spelarna i Arsenal skulle gå med på att gå ner till de lägre nivåerna i engelsk fotboll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *