Rafinha är inte i tvivel fotbollströjor barn med tryck om att Luis Enrique kommer

av | 14 augusti, 2019

Barcelonas mittfältare Rafinha är inte i tvivel fotbollströjor barn med tryck om att Luis Enrique kommer att visa sig bli en framgång som manager för klubben, efter att ha tillbringat en säsong under sitt vakande öga med Celta Vigo förra gången.

Brasilien U-20: s Rafinha, son till VM-vinnaren Mazinho 1994, sa till nyhetsbyrån AS: ”Han är en tränare med tydliga idéer, han kommer att lyckas lätt.”

”Gruppen är väldigt lätt att komma på. De är bra människor, mycket bra människor. De vill att jag ska prestera bra och bevisa mig fysiskt.”

När det gäller Barcas för säsong i England sa Rafinha att den ”tjänar till att ta oss till den fysiska nivån vi behöver. Detta klimat är perfekt för säsongen eftersom det är väldigt varmt i Barcelona. Anläggningarna är otroliga,juventus barnkläder bland de bästa i värld.”

21-åringen hoppas verkligen på lite kvalitetsspel under året som kommer, med Enrique som kommer att offentliggöra vid sin ankomst till Barcelona att ungen var i sina planer att ta klubben tillbaka till titelvinnande form.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *