Portugal legenden Figo och deco delta i European National League rita

av | 26 januari, 2018

2018-2019 European National League-tävlingen hölls i Lausanne, Schweiz, den portugisiska fotbollslegenden Figo och Deco som särskilda gäster för att delta i lotteriet och deras utseende, men påminner också om Ronaldo för berömmelsen av den ”gyllene generationen” av Portugisiska laget. Figos landslagspartner Deco var en lottergäst och som ett resultat delade Deco Tyskland, Frankrike och Nederländerna in i en grupp. Deco spelade mot de tre lagen under det portugisiska landslaget, men besegrade bara nederländska laget. Samtidigt uttryckte han grattis till det portugisiska landslaget på Weibo. Figo är en portugisisk guldgenereringsrepresentant, Deco är en brasiliansk nationalitet för att ansluta sig till portugisiska nationaliteten av utmärkta spelare. Han har spelat 127 utseende för Portugal och Deco har spelat 75 matcher i Portugal.VM tröjor 2018 kan inte vänta med att se turneringen.

Den europeiska cupens försvarskampion Portugals landslag i Europas nationella liga i gruppen ritar med Italien och Polen i samma grupp. Portugisiska landslagstränaren Santos dragningsceremoni uttryckte sina synpunkter på dragresultatet: ”Det råder ingen tvekan om att resultatet är mycket svårt. ” Vi känner polerna väldigt bra, vi har spelat många gånger genom åren, de är ett landslag med många stjärnor och utvecklingen har varit anmärkningsvärt under åren. Det italienska landslaget kan vara motståndarna alla vill undvika, de har saknat årets VM, då kommer de säkert att gå ut i denna turnering för att bevisa styrkan i italiensk fotboll. Vi kommer att vara väl förberedda för att visa lagets beslutsamhet och styrka i spelet. ”Portugal VM tröja 2018 tror att laget kommer att övervinna alla svårigheter och sträva efter mer ära.

Santos sade att UEFA: s europeiska liga var för europeisk fotboll och sade: ”I början tror jag att den nya händelsen har många positiva konsekvenser.” Först och främst gav turneringen det internationella laget en chans att delta i en interkontinental turnering som hade liten chans att kvalificera sig till EM, där alla landslag fick möjlighet att slå eran. Och turneringen är viktig när det gäller gruppen och nedgraderingssystemet, vilket ger landslaget en bättre chans att få FIFA-poängen högre. ”Fotbollströjor med tryck billigt, ser fram emot det portugisiska lagets prestation i den europeiska ligan efter världscupen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *