Polens fotbollshistoriens första stjärna är inte Lewandowski

av | 30 januari, 2018

Som Polen fans måste du förstå vilken typ av fotbollspolor som. Även om du inte kan vinna mästerskapet, så länge som polska laget tappert att attackera motståndaren, gjorde många mål, är Polen fans nöjda. Naturligtvis har fotboll i Polen också ett drag: många polska spelare har valt att kämpa för andra nationer. Till exempel Tysklands tre stora spelare Klose, Podolski, Trochowski, Andrew Johnson i England, tjeckiens landslag Jarosik och andra. Om dessa människor väljer att kämpa för Polen, blir Polen laget starkare.VM tröjor 2018 är älskad av många nationella fans.

Det är allmänt trott att Polen fotboll har två välmående perioder. Den första välmående perioden var 70-80 år av förra seklet. 1974 Tyskland VM, Polen laget 3-2 besegrade Argentina, 2-1 besegrade Italien, 7-0 besegrade Haiti, och i slutspelet 2-1 besegrade Jugoslavien. Även om semifinalen nederlag till Tyskland, men den andra runner-up striden besegrade Brasilien för att vinna tredje plats. I världscupen 1982 efter Polens lag avancerade, i andra fasen av gruppfasen att slå Belgien och före detta Sovjetunionen fram till semifinalerna, men så småningom förlorade till mästare Italien, men i tredje löpare upp spelet 3- 2 besegrade Platini som kommandot för det franska laget, tog igen tredje plats.Polen VM tröja 2018 väntar på laget för att få bra resultat i turneringen igen.

I den här välmående perioden gjorde polensamarbetet 27 mål i 14 VM-matcher, avstod från ”offensiv fotbollsvansen”. Stjärnan är den största stjärnan i Polens Bonieks historia, den tidigare Juventus kärnskelettet, 2009 vann Golden Foot Award, inspirerad av en generation Poles of the national hero. Vid den tiden var Boniek, Platini och Laudrup kända fotbollsstjärnor.Fotbollströjor med tryck billigt, det spännande ögonblicket ligger precis framför dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *