på universitetets Kroatisk fotbollströja campus under

av | 6 november, 2018

UCLA arbetar med att få Manchester United tillbaka till sina toppmoderna anläggningar nästa sommar och skulle ”älska” att vara värd för dem igen.

Jose Mourinhos sida spenderade mer än två veckors träning på universitetets Kroatisk fotbollströja campus under en femspelsturné i USA i juli, när de ökade sina förberedelser inför den nya säsongen.

Portugisiska hade tidigare använt anläggningarna vid flera tillfällen, samtidigt som man hanterade Chelsea, Inter Milan och Real Madrid, och var angelägna om att återvända efter en frustrerande två-spelstur i Asien 2016.

MEN Sport förstår att United identifierade UCLA som ett lönsamt alternativ förra året och klubbens tidigare sekreterare John Alexander besökte webbplatsen i december.

Och Rudy Figueroa, universitetets långvariga biträdande Billiga Fotbollsdräkter Barn biträdande chef för anläggningsverksamheten, hoppas redan att de kommer att återvända.

”Jag var verkligen imponerad av professionalism hos alla Man United-medarbetare – media team, säkerhet och logistikpersonal”, sa 43-åringen till MEN Sport.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *