messi tröja barn Mohamed Salah väntade vid straffpunkten

av | 17 maj, 2024

messi tröja barn Mohamed Salah väntade vid straffpunkten. Han hade precis blivit knuffad till marken av Sokratis Papastathopoulos för att vinna en straff för Liverpool mot Arsenal. Men istället för att slå hem sitt 14:e mål för säsongen för att ta ledningen i Premier Leagues toppskyttarlista, lämnade den egyptiske forwarden bollen till lagkamraten Roberto Firmino, som slog sitt hattrick.

Under månaden sedan har Salah lagt till ytterligare tre mål, Sadio Mane tre och Firmino två eftersom Liverpools anfall fortsätter att vara ett av de mest potenta i Europa, och avslutar varandras chanser att hjälpa de röda att närma sig sin första Premier League-titel någonsin.

Treudden har den perfekta kemin, skapar mål för varandra, där var och en är glad att osjälviskt lämna bollen till en av de andra två istället för att ta hela äran åt sig själva. Salah är Premier Leagues bästa målskytt med 16 mål, med Mane sjätte och Firmino bara ett mål från topp 10, med 42 av Liverpools 56 mål gjorda av ett av trion.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma messi tröja barn inter miami PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *