messi kläder Pepe hoppas få en förlängning av sitt Real

av | 15 december, 2023

messi kläder Pepe hoppas få en förlängning av sitt Real Madrid-kontrakt och vill lägga av på Santiago Bernabeu.

Den 33-årige försvararen har haft ett enastående år, då han vunnit Champions League med Madrid följt av EM 2016 med Portugal, och han vill fortsätta sin karriär med de spanska giganterna.

Ronaldo avrundar den perfekta veckan med stil

Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Efter att ha skrivit på ett avtal i augusti 2015 som löper ut i slutet av säsongen har det pratats om ytterligare ett års förlängning – och Pepe har bekräftat sin önskan att stanna.

”Min plan är att lägga av i Real Madrid”, sa han till reportrar efter 2-1-segern i La Liga mot Sporting Gijon.

”Jag är 33 år gammal och förra säsongen var en av mina bästa någonsin.

”Det blir vad klubben vill ha. Min förnyelse är i Reals händer. Jag kommer att vänta på klubben till sista sekunden av mitt kontrakt.”

Den före detta Porto-spelaren har gjort nio matcher Fotbollströja barn eget tryck för Madrid i alla tävlingar den här säsongen och gjort en gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *