messi fotbollströja barn Monaco-stjärnan Fabinho har

av | 14 maj, 2024

messi fotbollströja barn Monaco-stjärnan Fabinho har lämnat dörren öppen för en potentiell flytt till Premier League och erkänner att han ”kanske en dag” kan spela i England.

Den 23-årige brasilianska landslagsmannen har kopplats ihop med ett antal klubbar i England, inklusive Manchester United och Arsenal, samt La Liga-giganterna Barcelona.

Pep: Monaco perfekt för ”mördare” Falcao

Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ”den nya Sancho” i Dortmund?
Men samtidigt som han medgav tjusningen av Englands högsta nivå, betonade försvararen att han för närvarande är nöjd med att spela för Ligue 1-utmanarna.

”Jag vet att mitt namn var kopplat till mer än en messi inter miami tröja barn engelsk klubb men jag är glad i Monaco för tillfället”, sa Fabinho till reportrar inför hans lags Champions League-match mot Manchester City.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *