Manchester City den här veckan befinner billiga fotbollskläder

av | 7 maj, 2020

Manchester City den här veckan befinner billiga fotbollskläder sig i en lugn mellan två stormar.

Swansea-spelet var deras sjunde på 22 dagar sedan den internationella pausen, och Leicester den 6 februari blir deras 11: e på 43 dagar från Boxing Day.

Manuel Pellegrini kommer inte att klaga på ett så hektiskt schema.

Som han nämnt några gånger på sistone är Blues det enda laget i landet som fortfarande är i fyra tävlingar.

Ändå utplånar det inte hur mycket City-chefen värderar denna vecka. Den omedelbara uppgiften som ligger framför oss är en resa till Emiraten för att ta på sig Arsenal, troligtvis det lag som är mest kapabelt att stoppa titeln som går till Etihad i maj.

Efter att ha tagit bara en poäng från två matcher med Arsene Wengers lag förra säsongen har fixturlistan fallit vänligt för att ge City en lång körning i nästa match.

För ett försvar som inte lyckats hålla ett rent blad hela säsongen juventus kläder barn ronaldo utan Vincent Kompany kan extra tid på träningsplatsen vara avgörande.

”Vi har tid under veckan att återhämta alla spelare, och tid att arbeta lite mer på taktiska och tekniska saker,” sade Pellegrini.

”Vi har sex eller sju dagar att göra det.

”Vi har spelat fem matcher på femton dagar så under veckan har vi bara kunnat återhämta oss och vila till 100 procent för nästa match.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *