liverpool tröja med namn ”När Neymar tränade

av | 23 februari, 2024

liverpool tröja med namn ”När Neymar tränade var han utmärkt i form. Han hade massor av kvalitet, som alltid, sa han. ”Allt var bra igår. Neymar är vid gott mod. Det är olyckligt att han är avstängd för det hade varit bra att ha honom hos oss.

”Han och Verratti förändrade atmosfären. De log, det är bra.”

Mbappe försökte under tiden klargöra sin egen framtid, vilket han verkade tvivla på när han hävdade att han ville ha mer ansvar då han tilldelades priset för årets spelare i Ligue 1 i Paris i maj.

”Jag lämnade många dörrar öppna efter mitt tal vid UNFP Awards,” sa han. ”Det var inte rätt plats för det, jag är ledsen. Jag ville inte stjäla showen från andra spelare. Jag vill vinna titlar, det ligger i mitt och PSGs intresse.”

Pariserna står inför att gå in i lördagens match med korta siffror, med Neymar och Julian Draxler avstängda, Presnel Kimpembe skadad och allvarliga tvivel om tillgången fotbollströjor barn med tryck på många internationella stjärnor, som Thiago Silva, Marquinhos och Angel Di Maria, som inte är långt tillbaka i träningen efter en hektisk sommar med tävlingsfotboll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *