liverpool tröja herr De senaste veckorna har Varane

av | 3 november, 2023

liverpool tröja herr De senaste veckorna har Varane kopplats till Juventus och Manchester United, även om han själv inte har kommit ut och uttalat sig mot rapporter om att han lämnar klubben.

Varane, som ursprungligen flyttade till Madrid från Lens sommaren 2011, sa att han inte ”känner för att prata” om sin framtid i en nyligen intervju med Le Parisien.

Men Zidane var väldigt öppen om sina planer för mittbacken och sa att han inte vill att Varane ska lämna klubben någon gång snart.

Zidane sa också att han inte kan tänka sig en Real Madrid-trupp utan Varane, som har varit en integrerad del av en av klubbens bästa perioder genom tiderna.

Under sin tid med Real Madrid har Varane gjort 268 matcher för klubben och vunnit 15 klubbtroféer för denna internationella utmärkelse.

Madrid värvade nyligen försvararen Eder Militao från Porto, men brasilianaren är en spelare som kan spela antingen centralt eller som ytterback för den spanska klubben.

Härnäst för Madrid är en kamp mot Valencia på onsdag innan de tar emot Eibar på lördag.

De har redan eliminerats från Champions League och barn fotbollskläder Copa del Rey samtidigt som de ligger trea i La Liga, 12 poäng bakom ledaren Barcelona och två poäng bakom andraplacerade Atletico Madrid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *