Lämpligt kaptenmaterial fotbollskläder set barn hos United är ungefär

av | 29 juli, 2020

Lämpligt kaptenmaterial fotbollskläder set barn hos United är ungefär lika tunt på marken som Premier League-poäng på Old Trafford just nu.

När du tänker på kandidater och befogenheter i den senaste historien som Bryan Robson, Steve Bruce, Roy Keane, Paul Ince, Eric Cantona, Gary Neville, Rio Ferdinand, Patrice Evra, Ryan Giggs och den utgående nuvarande armbandsbäraren Nemanja Vidic nu är det en mycket kort och övertygande lista över utmanare som ska ersätta serberna.

Varken att leda med exempel eller genom att skratta och skrika uppmuntrande kommandon finns det ingen framstående kapten i David Moyes rader.

Den nuvarande sammansättningen av Reds seniorgrupp är en pool av tysta män som hellre skulle komma igång med spelet än att utöva sina mandlar och göra lite organisering.

Wayne Rooney’s namn har oundvikligen träffat toppen som en framstående nominering.

Varför? Helt enkelt för att Rooney har nästan ronaldo tröja barn ett decennium av tjänst och han får sina lagkamrater att gå med sin intensitet och tempo.

Det är också en populär teori att det snart lediga kaptenet kommer att användas som en morot i nya kontraktssamtal med den engelska anfallaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *