Kroatien landslagspelare för VM-övergången

av | 1 februari, 2018

Tyska fotbollsförbundet FC Schalke 04-tjänstemän meddelade att 22-årige Kroatiens vän Marco Pjaca från Juventus skulle gå med i Schalke på lån fram till slutet av säsongen. Marco, Pjaca, blev känd på en mycket ung ålder och arrangerade sin karriär debut mindre än 17 år gammal. Han flyttade till Juventus från Zagreb sommaren 2016 på € 23 miljoner, men det var svårt för Serie A-jättarna att få chansen. Han spelade landslag debuten vid 19 års ålder och deltog i 2016 Euro Cup.VM tröjor 2018 har varit redo för fansen att titta på det stora spelet.

Marco Pjacas kontrakt med Juventus löper ut år 2021, men få utseenden har varit tillgängliga under de senaste två säsongerna, så det är ett bra tillfälle för Marco Pjaca att flytta till Bundesliga och Schalke, som är mindre konkurrenskraftiga. I synnerhet denna sommar världscup i Ryssland har Kroatien gjort den slutliga ringkvalificeringen, men Marco Pjaca själv i landslagspositionen är inte stabil, han behöver tillräckligt med kampmöjligheter att utöva och bevisa sitt värde.Kroatien VM tröja 2018 för nationell ära och kamp.

I enlighet med Schalke och Juventus slutar Marco Pjacas låneperiod vid slutet av säsongen med en hyreskostnad på 1 miljon euro. Juventus har ingen avsikt att lämna den populära kroatiska stjärnan. Men enligt de tyska medierna, om Marco Pjaca själv villig att lämna, har Schalke möjligheten till direkt buyout, och även de tyska medierna spekulerade att Marco Pjaca kan vara ett alternativ till Schalkes undersökning av Grace Cards avgång. Marco Pjaca har anlänt till Schalkes vinterbase för att arbeta med laget för andra halvan av säsongen. Fotbollströjor med tryck billigt, fotbolls-VM kommer närmare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *