köpa landslagströja fotboll ”Det har visat sig med några

av | 25 augusti, 2023

köpa landslagströja fotboll ”Det har visat sig med några av killarna som har gjort det bra här, de har åkt till Europa och Premier League så det är definitivt inte uteslutet för Gauld.

”Talangmässigt har han inte förlorat någonting, så det skulle inte vara svårt att se honom spela i Premier League.”

Gauld och Russells förhållande
Gaulds uppgång från ungdomsspelare till seniorspel i Dundee United överlappade Russells vistelse i klubben, där den sistnämnde representerade seniorlaget 2007-13 efter att själv ha tagit sig upp i ungdomskåren.

Och Russell säger att Gauld från början såg ut som en annan typ av spelare som kunde göra saker som många i klubben inte kunde tro.

”Självklart [på Dundee Utd] visste jag om honom från ungdomarna, du har alltid hört talas om honom,” sa Russell.

”Folk var alltid förtjusta i honom och när jag såg honom var det som ”den här ungen har något annat”. Sedan kom jag i förstalaget och han var runt och tränade. Sedan när jag lämnade det var då han bröt sig in i laget.

”Jag höll alltid ett öga på United och han gjorde det bra. Han gjorde det så bra i Portugal också och det var bra att se honom prova olika saker istället för att hålla sig till Skottlands form och kanske England.

”Man kunde alltid se att det var något annorlunda, Matchtröjor Fotboll Barn han såg spelet på ett annat sätt än de flesta, speciellt med den ålder han var.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *