Kompany var domstolen Köpa Fotbollströjor samt långsiktiga efterträdare till Sergio

av | 15 oktober, 2018

Pep Guardiola har undertecknat en förlängning på två år till detta Manchester City-kontrakt, vilket håller honom vid klubben fram till 2021.

Katalans framtid var Premier League-mästarnas prioritet efter sin rekordperiod under honom – och det betyder att City kommer att vara hans längsta någonsin jobb i ledningen efter fyra år i Barcelona och tre i Bayern München.

Pep Guardiolas intresse för Kylian Mbappe förra sommaren är ytterligare Billiga Tottenham Hotspur tröjor bevis på hans beslutsamhet att omvandla laget han arvade från Manuel Pellegrini.

Manchester City-chefen spenderade mer än 160 miljoner pund i sitt första överföringsfönster på klubben – men det är listan över spelare som han misslyckades med att landa som är mest spännande.

Guardiola erkände att man skulle behöva injicera ungdomar i en trupp som fortfarande dominerades av Roberto Mancinis 2012 Premier League-vinnare.

Joe Hart och Yaya Toure ersattes.

Tre potentiella arvingar till Vincent Kompany var domstolen Köpa Fotbollströjor samt långsiktiga efterträdare till Sergio Aguero.

Katalanska kunde aldrig hantera sådana grossistförändringar på en gång och både han och klubbens hierarki accepterade att det skulle ta mer än ett fönster för att slutföra sin översyn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *