karriär för att Fotbollströjor barn med eget namn coacha kamratiska

av | 7 november, 2018

Tony Pulis har försvarat Pep Guardiolas påstående att han inte tränar sina spelare hur man klarar sig och säger att han inte arbetar med den aspekten av spelet med sina spelare.

West Brom-chefen har byggt upp en karriär för att Fotbollströjor barn med eget namn coacha kamratiska, fysiska lag och han bakade Manchester City-chefen, som avvisade sin sida att inte vinna några tacklar under den första halvan av sin 4-2-kapitulation i Leicester på lördag.

Guardiola blev frågad om hans lags stackars tackling och svarade: ”Det är typiskt här i England när de använder mycket om tacklarna. Jag är inte en tränare för tacklarna, så jag tränar inte tacklarna.

”Vad jag vill är att försöka spela bra, göra mål, komma fram mer.

Tony Pulis säger att tackling är en grundläggande färdighet som Ronaldo tröja barn han förväntar sig att hans spelare redan har
Ja, du måste vinna duellerna, ja det är sant, men vanligtvis när du spelar bra vinner du en hel del tacklingar, men efter fyra minuter 2-0 i spelarnas sinne säger de ”Wow, vad hände? ”, det är inte lätt för dem.

”Ja det är en annan aspekt av fotbollen men vi kommer inte att vinna eller förlora för tacklarna.”

Det uttalandet har sett Guardiola kritiserat i vissa delar, men Pulis gjorde det klart att tackling är en grundläggande färdighet som du förväntar dig att alla spelare ska ha när de når första lagnivå.

”Jag är inte säker på att det var vad Pep menade”, sa han. ”Varje del av spelet är en viktig del.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *