Kante: Frankrikes VM mål är att vinna mästerskapet

av | 8 januari, 2018

Fransk fotbolls talang, de senaste åren har landet blivit framträdande Mbape, Dembélé, Lemar och andra unga angripare. Naturligtvis är den internationella tävlingen bara med en vass attack knappast tillräckligt för att se till att ett vinnande lag slutligen nådde toppen, eftersom den andra sidan av stadionets försvar är samma eller ännu viktigare. Och när det gäller att försvara det franska landslaget, kan ingen undkomma namnet: Kante. 70% av jordens yta är täckt av havsvatten och 30% av Kante. Förmågan att täcka jorden, detta är Kante-försvaret. Han påpekade att det franska lagets VM-mål är mästaren.Billiga VM 2018 Fotbollströjor har varit redo för fansen och är välkommen att komma och köpa den.

På grund av hans utmärkta prestation år 2017 valdes Kante av den franska fotbollsförbundet och den franska mediemagasin för den franska fotbollsspelaren av året. Med tanke på den ära han vann spelade spelaren: ”Det var den bästa inspirationen för mig och den belöning jag tjänat på planen.” Självklart, från det franska landslaget, det gradvisa spelet till huvudet, till klubben för att tillbringa ett perfekt år, måste jag tacka landslaget och klubbens tränare och lagkamrater, utan deras hjälp, skulle jag aldrig ha uppnått en sådan prestation. ”Frankrike VM 2018 tröja cheering för landslaget.

För närvarande har Kante riktat sig till världscupen i 2018 i Ryssland, som franskt landslag mittfältare, vill han verkligen hjälpa Gaolouxiong kyckling tillbaka till toppen av internationell fotboll. Med tanke på det franska lagets framtid i VM, sade Kante: ”I det här laget har det franska laget mycket höga nivåer, vårt lag har stor erfarenhet av tävlingen.” Naturligtvis, innan världscupet kommer, kommer Frankrike säkert att förbereda varje träning, varje uppvärmning, för bara på detta sätt kan vi hitta våra brister, så att vår tekniska och taktiska blir mer perfekt för att spela ett bra spel i VM.Fotbollströjor med tryck billigt, ser fram emot 2018 Rysslands VM.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *