Kan Brasilien bekräfta ”Football Kingdom” igen?

av | 8 januari, 2018

För brasilianer betyder fotboll allt för dem förutom att livet är fotboll. När det finns ett landslagsspel går de ut och jublar för sitt lag. Med sina spelare över hela världen och de bästa jättarna i världen med brasilianska spelare har han vunnit fem VM-mästerskap 1958, 1962, 1970, 1994 och 2002 år. Som fotbollsland är sådana prestationer vad de borde ha, och till och med långt ifrån. Under de senaste tre världscupen visade de inte sin styrka, drubbade och återvände, Europa har blivit ett hinder för Brasiliens kampanj. Billiga VM 2018 Fotbollströjor med tillkomsten av turneringen är fansen mer populära.

Brasiliens moderna stjärnor är otaliga, Ronaldo, Ronaldinho, Kaka, Adriano, Carlos, Rivaldo, Neymar och så vidare, Samba Legion-ägare av otaliga beundransvärda bra spelare, men ändå har de fortfarande inte den bästa tiden att vinna mästerskapet. Den nya generationen av brasilianska lag i VM-kvalificerar fortfarande en stark styrka, och Neymar är kungen i Samba. Jesus, Marcelo, Cutigno, Casai Miro, Paulinho och andra aktiva brasilianska spelare är oumbärliga spelare i olika klubbar. Jag hoppas att Jesus kan återställa så snart som möjligt, sätta fot på Rysslands VM-väg. Brasilien VM 2018 tröja med en samba passion för att smälta Rysslands is och snö.

I VM var Brasiliens grupp rivaler Schweiz, Costa Rica och Serbien. Självklart är Brasilien en solopvisning, tre motståndare är inte starka, gruppspel lätt, ytterligare spel är svåra. Om det gör det kommer det sannolikt att stöta på en gammal rival, Mexiko eller Tyskland, som har blivit förödmjukad av Tyskland i den lokala VM och har inget humör alls. Det tyska laget av senaste tävlingar har ett bra spel. Förhoppningsvis kommer Brasilien och Tyskland att bli den första som kvalificerar sig. Tänk alltid att samba fotboll är den sanna betydelsen av fotboll, så länge de är jordnära, återfår självförtroende, kommer säkert att uppnå bra resultat.Fotbollströjor med tryck billigt, njut av den ryska stilen och förvänta sig att samba ska utföra i Ryssland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *