juventus tröja med namn Pep Guardiola förblir fullt engagerad

av | 22 december, 2023

juventus tröja med namn Pep Guardiola förblir fullt engagerad i sitt kontrakt och sin roll i Manchester City, hävdar Alberto Galassi, med ”nonsensiska” rapporter om att en överhängande flytt till Juventus är förkastad.

Några dagar efter att ha sett sin nuvarande klubb säkra en historisk inhemsk trippel i England, kopplas en katalansk tränare till en flytt till Italien.

Serie A-giganterna Juve förbereder sig för att ta farväl av Massimiliano Allegri, vilket betyder att ett högprofilerat inlägg är på väg att öppnas.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Det har föreslagits att Guardiola är bland dem som Bianconeri skulle vilja ta med sig ombord.

Vissa rapporter har gått så långt som att hävda att ett avtal redan är på plats och att de tidigare Barcelona och Bayern München kommer att bekräftas i en ny roll inom kort.

Stadsstyrelseledamoten Galassi insisterar på att så inte Fotbollskläder barn billigt är fallet, och Guardiola har redan sagt att han avser att hedra ett avtal på Etihad Stadium innan han överväger någon ny utmaning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *