juventus kläder Koulibaly sägs dock förbli ett mål – med

av | 4 augusti, 2023

juventus kläder Koulibaly sägs dock förbli ett mål – med Chelsea ivriga att fräscha upp en åldrande backlinje i något skede – och dörren har lämnats öppen för sommardiskussioner.

”Chelsea var intresserade men sedan värvade de David Luiz och du har också John Terry och Gary Cahill i klubben så det är mycket konkurrens där,” sa Bruno Satin till Radio Kiss Kiss Napoli.

”Så vi får se vad som händer. Många av de förbättringar som Koulibaly har gjort i sitt spel har berott på coachningen av Maurizio Sarri.

”Vad som än händer i framtiden kommer att bero på presidenten [Aurelio De Laurentiis] och om han bestämmer sig för att utvärdera eventuella erbjudanden som kan komma in.”

Kante backar Hazard för PFA-priset

Koulibaly har gjort 31 matcher för Napoli i alla tävlingar den här säsongen, samtidigt som han tog in tre matcher för sitt land i Africa Cup of Nations.

Han skrev ett nytt kontrakt i september som knyter honom billiga fotbollskläder barn till sin nuvarande klubb till 2021, men dessa villkor kan brytas av ett erbjudande med stora pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *