juventus kläder junior Irlands tränare Martin O’Neill vägrade

av | 27 oktober, 2023

juventus kläder junior Irlands tränare Martin O’Neill vägrade att ryckas med i kölvattnet av hans lags imponerande 1-1 oavgjort mot Bosnien-Hercegovina i Zenica. Trots att gästerna stått på bakfoten under långa perioder på Stadion Bilino Polje lyckades gästerna ta ledningen åtta minuter från tiden tack vare ett bortamål från Robbie Brady. Hemmakapten Edin Dzeko jämnade ut saker och ting inom tre minuter, men O’Neill insisterar på att anklagelserna måste vara på sitt bästa för att säkra kvalificeringen i måndagens returmatch i Dublin.”Slutningen lever fortfarande

och målet vi gjorde hjälpte väldigt mycket, men att släppa in målet på slutet har bara dämpat saken lite,” sa han till RTE. ”Planen var väldigt livlig i kväll och vi försökte att klara av det så gott vi kunde och klara motståndet samtidigt. Och vi kämpar fortfarande. Vi har fortfarande en kamp att komma på måndag kväll.”

O’Neill fortsatte med att erkänna att han inte lyckades få en hyfsad vy av Bradys öppningsmål på grund av den tjocka dimman som täckte stadion under halvtidsintervallet och hämmade sikten under den andra halvleken.” Jag såg inte så mycket av målet”, sa han. I ett skede i andra halvlek var det orolig att matchen skulle avbrytas på grund av dimman.” Men den assisterande domaren på vår sida sa att han kunde se saker ganska tydligt, vilket var en nyhet för mig då!” Robbie har gjort det briljant gör målet.” Med nyckelmännen Shane Long, John O’Shea

och Jonathan Walters alla i strid om att återvända till den andra omgången, ser Irland väl ut att boka sin plats i Frankrike, inte för att O’Neill förväntar sig en lätt kväll på Aviva Stadium.”fotbollsdräkter barn Det viktigaste är att vi fortfarande är i oavgjort,” sa han. ”Det är en annan kamp att komma och jag tror att spelarna är redo för det.”