juventus kläder junior ”Gabi gjorde ett otroligt arbete

av | 25 juli, 2023

juventus kläder junior ”Gabi gjorde ett otroligt arbete”, suckade Aubameyang efter matchen. ”Han gav mig assisten. All heder åt honom.”

Detta var en mogen prestation från Martinelli, en som kanske lyfte fram det arbete som Arteta och Arsenals tränarstab gör med honom på träningsplanen bakom stängda dörrar.

Ena nackdelen var att han bara lyckades med ett av de 19 skotten som Arsenal sköt mot Newcastle-målet, vilket väckte debatten ännu en gång om huruvida han skulle användas utanför eller som central anfallare.

¡° Jag skulle vilja utveckla honom i båda positionerna eftersom jag tror att han har potential att göra båda, ¡± sa Arteta efter matchen.

För Martinelli är möjligheterna oändliga, och det är kanske lätt att glömma att han bara är 19 år.

Jurgen Klopp beskrev honom en gång berömt som århundradets ¡®talang ¡¯ efter hans blixtrande start på livet i Arsenal, och det är de förväntningsnivåer som Arteta har varit tvungen att försöka hantera sedan han kom för att ersätta Emery.

Hittills har han motstått lusten att släppa lös tonåringen fotbollsdräkter barn regelbundet, men fler framträdanden som vi såg mot Newcastle kommer snart att börja göra Martinellis anspråk på en startplats allt svårare att ignorera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *