juventus barnkläder Paul Pogba har uppmanats att lägga

av | 27 februari, 2024

juventus barnkläder Paul Pogba har uppmanats att lägga till mer aggressivitet i sitt spel i Manchester United, med Paul Ince av åsikten att han är som bäst när han spelar på kanten.

Den tidigare Red Devils-stjärnan vet allt om att bemästra ett passionerat tänkesätt, efter att ha skapat sitt eget rykte genom en envis inställning till mittfältsstrider.

Han vill nu se en tillgång på 89 miljoner pund på Old Trafford göra detsamma, med Pogba som anses ha levererat sina bästa prestationer när han vill bevisa en poäng.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Det har inte hänt tillräckligt ofta sedan han återvände till engelsk fotboll 2016, med hans form och personlighet ifrågasatt på regelbunden basis, men det finns fortfarande gott om potential att låsas upp i en 25-årig talang.

Ince sa till Manchester Evening News: ”Han kommer billiga fotbollströjor barn rån en kultur i Juventus där spelstilen är mycket långsammare. Jag vet det eftersom jag gick åt andra hållet från den intensiva Premier league till Serie A med Inter där det gick mycket långsammare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *