Jag har fortfarande Billiga VM tröjor inget konkret

av | 28 maj, 2018

Kerim Mrabti, 24, sitter på ett utgående kontrakt med Djurgårdens IF och sommarens transferfönster kan vara sista chansen att få några slantar för honom.

I dagarna kom uppgifter från belgiska HLN att Club Brugge och Anderlecht visar intresse för den offensiva mittfältaren. Det ryktas även om ett bud från Newcastle.

I en intervju med SportExpressen talar Mrabti ut om framtiden.

– Svårt att säga. Jag har fortfarande Billiga VM tröjor inget konkret. Jag känner bara att jag vill ha semester. Jag har inte kunnat gå fullt ut på grund av min baksida. Samma sak i dag, jag började känna mig halv sliten. Jag vill inte stå över matcher, säger han.

Mrabti har inte mycket att säga om de tre utländska klubbarna det ryktas om.

– För mig, helt ärligt, jag har inte hört något om någon klubb. Om det är något som dykt upp eller någon som har inside, så är det en annan grej. Men jag har inte hört något från klubben eller Bosse Andersson. Det är inget jag kan kommentera eller säga något om, säger han till SportExpressen.

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson är dock medveten om att stjärnan vill röra på sig.

– Det är klart att förklarat för honom (Bosse Andersson) att jag vill gå utomlands och ge det en chans. Jag har ändå varit här i fyra år och känner att jag har gjort väldigt mycket för klubben, det blev ännu bättre när jag fick in en titel. Jag har varit med under hela resans gång, säger Mrabti till SportExpressen.

Välkommen att följa vår blogg för att få mer nyheter om sverige hemmatröja vm 2018.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *