internationella matcherna kom billiga fotbollströjor på nätet tillbaka i anständigt skick

av | 9 januari, 2019

Simone Inzaghi vill se Lazio ”med rätt tillvägagångssätt” mot Empoli och tips Joaquin Correa kan få sin första start.

Det startar på söndag klockan 5:00 i Storbritannien, klicka här för en matchförhandsvisning.

”Killarna är i bra form, de internationella matcherna kom billiga fotbollströjor på nätet tillbaka i anständigt skick och jag är nöjd med det sätt vi har förberett för det här spelet”, sa coachen på sin presskonferens.

”Naturligtvis kan vi vara skarpare, men det är det pris du betalar på detta stadium av säsongen. Det finns ingen sådan sak som ett lätt spel i Serie A och vi lärde oss den svåra vägen. ”

Aquile började med två nederlag, skrapade sedan en 1-0 seger över Frosinone.

”Jag vill se en Lazio-sida som är ödmjuk, solid och med rätt tillvägagångssätt. Aurelio Andreazzoli är en väldigt bra tränare och hans Empoli har spelat utmärkt fotboll hittills den här säsongen, de har inte förändrats mycket sedan förra sikt och det gör detta till en känslig fixtur för oss.

”Fläktarna har varit en stor hjälp till oss under denna svåra tid och fotbollströja barn eget tryck gav oss en boost mot Frosinone, eftersom de kunde säga att laget gav allt.”

Med Europa League kommer upp och flera spelare fräscha från internationell plikt, kommer Inzaghi göra förändringar?

”Joaquin Correa arbetade mycket bra med teamet och personalen. Vi kommer se imorgon om han börjar eller är på bänken, men jag kan säga de senaste två veckorna av träning, han är helt nöjd. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *