inter miami tröja barn Nya Juventus-värvningen Dejan

av | 26 april, 2024

inter miami tröja barn Nya Juventus-värvningen Dejan Kulusevski säger att han valde en flytt till Turin framför Inter av taktiska skäl, med hänvisning till oro över Antonio Contes upplägg på San Siro.

19-åringen kom överens om ett byte på 35 miljoner euro (30 miljoner euro/39 miljoner dollar) till Juventus från Atalanta i januari innan han återvände till Parma på lån till slutet av säsongen.

Kulusevskis form på Ennio Tardini Stadium under den första halvan av kampanjen utlöste en kamp om hans tjänster, där Inter och Juve gick varandra i kampen om hans signatur.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i liverpool kläder barn Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Den svenska landslagsmannen erkände att hon hade chansen att flytta till Nerazzurri, men föredrog att arbeta under Maurizio Sarri i Turin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *