Hur mycket kostar Dybala?

av | 12 januari, 2018

Januariöverföringsfönstret är tiden för varje lag att fylla den starka, Real Madrid, Manchester United, Paris, Barcelona har citerats Dybala. Juventus nummer 10 anses inte vara till salu, och brittiska media säger att Manchester United vill ersätta Dybala med 86 miljoner pund (70 miljoner pund + Mkhitaryan). Den italienska pressen rapporterade också att Real Madrid använde 80 miljoner pund för att köpa Dybala. En annan italiensk media sade Germain General Manager och Dybala bror och mäklare träffade, Paris förväntas erbjuda ett pris på 120 miljoner pund Dybala. Med transaktionsfönstret handelsstatus bör Dybala handelspris vara mellan 130 miljoner pund och 150 miljoner pund, naturligtvis säger chefen för Juventus att Dybala inte är till försäljning, de gav inte Dybala ett specifikt erbjudande och kommer inte att sälja Dybala ut. Dybala, som Juventus offensiva eldkraft, är redan den bästa spelaren i Serie A, och för Dybala-stjärnan är det möjligt att erbjuda 180 miljoner pund på den europeiska överföringsmarknaden.Fotbollströjor barn lagrad med inventering i avvaktan på överföringen.

2017-18 Serie A-arenan, Dybala som en anfallare för att spela 19, scoring 14, Scoring 0.73 per spel, rankad tredje i listan, som Juventus nummer ett anfallare, inte bara på målet om en bra prestanda, i kontrolländen är också ganska ljus, 720 pass, framgångsrikt roterade 616 gånger, hotar att gå upp till 30 gånger och hjälper framgångsrikt lagkamerat 4 mål. Dybala i sista omgången blev det högra benet skadat, och snart skadades comebacken. Om Premier League-laget lyckas hantera honom, vilket lag passar Dybala? Billiga Dybala tröja barn oavsett vilket beslut han gjorde och alltid stödde honom.

Juventus och Dybala kontrakt löper ut år 2022 och förhandlade nyligen om en förnyelse, Juventus gav Dybala 10-tröjan, nominellt att inte vara till salu. Så antingen Real Madrid, Manchester United, Germain eller Barcelona försöker bara att citera Dybala. Så länge Juventus verkligen vill lämna Dybala bakom, med Dybala lojalitet, kommer Dybala säkert fortsätta spela för Juventus. Serie A, Juventus nummer ett anfallare Dybala och backlinjen Chiellini skada efter återgången, i kombination med statusen för återhämtningen av Higuain, offensiv och defensiv slutet kan göra Juventus stabilare, båda sidor av attacken och försvar kan utgöra ett större hot till sina motståndare.Billiga fotbollströjor barn med tryck, se verklig kraft på fältet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *