Giacomo Bonaventura för Billiga Fotbollskläder Barn att flankera Napoli

av | 12 mars, 2019

Det finns troligen bara två överlevande i Italiens startlinje för måndagens vänliga mot Nederländerna.

Mattia Caldara och Jorginho förväntas vara de spelare som Roberto Mancini håller i sin XI från 3-1-nederlaget till Frankrike – som är bland favoriterna i VM-oddsen – på fredag.

Annat ska Mattia Perin komma in i mål, tillsammans med Alessio Romagnoli i centrala försvaret och Davide Zappacosta och Domenico Criscito i fullback-positionerna.

I mittfältet tippas Bryan Cristante och Giacomo Bonaventura för Billiga Fotbollskläder Barn att flankera Napoli playmaker Jorginho genom mitten, medan Andrea Belotti är inställd på att spearhead en ny look front tre med Simone Verdi och Lorenzo Insigne.

”Vi kommer att förändra praktiskt taget alla från Frankrikes spel och står inför en sida med lite mer erfarenhet än oss, men som också bygger om för tillfället,” sa CT Roberto Mancini på en presskonferens.

”Vi bildar något nytt, något annat, med nya spelare. Det tar tid, men vi har tillräckligt med kvaliteter för att göra mål även under denna period. När vi har lite mer självförtroende, kommer försvaret att förbättras. ”

När det gäller holländarna kommer de sannolikt att fälla flera bekanta Billiga Mbappe tröja Barn ansikten, bland annat Inter nya pojken Stefan de Vrij, Atalanta-vingbacken Hans Hateboer och Roma mittfältare Kevin Strootman, samt Memphis Depay och Justin Kluivert – rapporterade mål för Milan och Giallorossi.

Azzurri har en gynnsam rekord mot Nederländerna, som bara har förlorat ett av sina 13 sista möten med Oranje, medan matchen kommer att spelas på Juventus Allianz Stadium i Turin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *