fotbollströjor med eget tryck billigt Striker Leandro Pereira gjorde i första

av | 11 april, 2019

fotbollströjor med eget tryck billigt Striker Leandro Pereira gjorde i första halvlek för att ge Palmeiras en 1-0 seger över Santos i det första laget i São Paulo-söndagens liga-liga.

Palmeiras hade en chans att ta en större fördel i det andra laget i Santos nästa helg, men anfallaren Dudu missade en 60-minuters straffspark och slog över ribban. Santos spelade en man ner efter straffet eftersom försvararen Paulo Ricardo blev utvisad till olycka inom området. Båda lagen klagade högt på det officiella besättningen och båda bussarna skickades ut i halvtid. Palmeiras tränare Oswaldo de Oliveira tittade resten av matchen från stånden, tillsammans med fansen.

Striker Gilberto gjorde mål i andra halvlek för att hjälpa Vasco da Gama-nederlaget Botafogo 2-1 för att vinna sin första Rio de Janeiro-statstitel på 12 år på söndagen.

Atletico Madrid tröja Barn billigt Vasco vann 3-1 på aggregat efter en 1-0 seger i första benet i förra veckan på Maracanã Stadium. Rafael Silva öppnade poängen sent i första halvlek för Vasco da Gama vid Maracanã. Botafogo utjämnades genom Diego Jardel i den 75: e minuten innan Gilberto förseglade Vascos seger med ett skott från insidan av området. Vascos förstaben-seger kom också med ett skotttidsmål. Vasco, som spelade i den andra divisionen av den brasilianska ligan förra säsongen, hade inte vunnit den traditionella regionala turneringen sedan 2003.