fotbollströjor herr Manchester United-kapten Wayne Rooney återvänder

av | 14 oktober, 2020

fotbollströjor herr Manchester United-kapten Wayne Rooney återvänder till skeppare England mot Skottland på fredagskvällen, har tillfällig chef Gareth Southgate bekräftat.

Den 31-årige tappades för det mållösa oavgjort med Slovenien förra månaden efter att ha fallit i favör med klubbchefen Jose Mourinho.

Rooney har sedan återvänt till veckan under portugisiska och startade Uniteds två senaste matcher mot Fenerbahce och Swansea City.

Med Rooney som vinner sin 119: e cap för Three Lions känner Southgate att hans skeppare nu är ”på ett bättre ställe” jämfört med för en månad sedan.

”Han är säker och jag tycker att erfarenhet i ett spel som detta är viktigt, i ett lag som har mycket energi och potential, men du behöver också mycket erfarenhet”, sa han.

”Han befinner sig på ett bättre ställe än för den senaste sammankomsten när det gäller skärpa, självförtroende. Det tvekade inte att spela honom.

”Han spelar bra. Han har spelat bra i sina senaste par matcher för Manchester United. landslagströjor fotboll När han är i en spelrytm hjälper det. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *