fotbollströjor herr Chelsea slog Arsenal 3-2 i ett spännande Premier League-möte

av | 3 augusti, 2021

fotbollströjor herr Chelsea slog Arsenal 3-2 i ett spännande Premier League-möte på Stamford Bridge på lördagskvällen. Blues sprang in i en tvåmålsledning tack vare mål från Pedro och Alvaro Morata. Men Arsenal svarade snabbt genom Henrikh Mkhitaryan och Alex Iwobi för att jämna ut poängen innan halvtid.

Matchen var på en knivsida tills Chelsea-ersättarna Eden Hazard och Mateo Kovacic gick in i matchen. Maurizio Sarris sida pressade Arsenalförsvaret och Marcos Alonso fick dem att betala med en vinnare i den 81: e minuten. Signerad på lån från Real Madrid , Kovacic producerade en utmärkt cameo-prestation vid sin Premier League-debut. Hans individuella höjdpunkter visade sig vara populära bland Chelsea-supportrar. Lycka Kovacic Så bra som Kovacic var har det kommit upp bilder som visar att han hade turen att inte bli bokad i uppbyggnaden till Chelseas vinnare . 24-åringen vann en foul för ett klart dyk bara 35 sekunder innan Alonso tog in vinnaren. Martin Atkinsons felaktiga beslut kostade Gunners dyrt. Vad värre är att Arsenal skulle ha varit på kontring om foulen gavs inte mot Aaron Ramsey.

Kovacic var nöjd med sin debut i Chelsea och kommer säkert att starta mot Newcastle nästa helg. Han sa till Sport Klub: ”Först och främst är jag glad över vinsten och det är det viktigaste, det är bra att laget spelar bra så det är lätt att anpassa sig. ”Men jag är fortfarande ur rytm sedan jag precis gått med i truppen, men jag fungerar bra och förbättras och det är det som är viktigt.” Det har varit en utmärkt start i västra London för Sarri.

Under tiden kommer Unai Emery att hoppas på att få sina första poäng för säsongen när Arsenal värd West Ham på lördagseftermiddagen. Den tidigare PSG -tränaren insisterade på att han är lugn men uppmanade sitt lag att förbättra. ”Vi måste förbättra och vara konkurrenskraftiga varje matcha, och veta, eller lära dig i matchen, ”sa Emery till reportrar.” Jag är lugn när jag ser på mitt lag som skapar chanser. Men ronaldo tröja barn vi måste fortsätta arbeta. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *